Matsäkerheten är A och O.

Picadeli satsar på att ligga i framkant när det gäller hygienkrav. Det är en förutsättning för att uppfattas som ett tryggt, innovativt måltidsalternativ och vara butikens prioriterade samarbetspartner.

Därför utbildar vi löpande all personal i livsmedelshantering och gällande lagstiftning. Samtliga produkter är hållbarhetstestade i laboratorier i enlighet med de högt ställda lagkraven. De är även försedda med tydliga innehållsförteckningar, detta för att alla tryggt ska kunna handla från Picadelis salladsbarer.

För att leva upp till våra krav på hygien och kvalitet, varje dag, har vi utvecklat rutiner som enkelt kan implementeras i butikens befintliga hantering och som dessutom ständigt uppdateras.

Tre trygghetslöften:

  1. Samtliga produkter i salladsbarens sortiment är godkända av Picadeli samt hållbarhetstestade i laboratorium. Produkterna levereras konsumtionsfärdiga, t.ex. kycklingen är kryddad och tillagad, frukt & grönsaker är färdigsköljda, pastan är kokt och smaksatt.
  2. Vi informerar om matsäkerhet och bidrar med noggranna hanteringsrutiner till butiken.
  3. Vi utvecklar ständigt vårt koncept, både avseende innehåll och hantering för att våra kunder och konsumenter alltid ska hitta ett nyttigt och fräscht måltidsalternativ