Eventresurs sökes till Picadeli!

Är du kommunikativ, utåtriktad och ambitiös? Söker du sommarjobb på ett expansivt och roligt företag där alla gör sitt bästa för att nå resultat? Är du dessutom ansvarfull, har en hel hög med social kompetens och vill dela med dig av din positiva energi kan ett sommarjobb på Picadeli vara som klippt och skuret för dig!

Picadeli AB erbjuder ett salladsbuffékoncept med självplock där kunden själv komponerar ihop sin sallad. 2009 lanserade Picadeli sin första salladsbar med viljan att förändra människors lunchbeteende genom att erbjuda ett helt nytt sätt att köpa sallad. Idag är Picadeli ett snabbväxande internationellt bolag som är etablerade i mer än 1500 butiker över Europa. Picadeli ingår i koncern Greenfood med en omsättning på över 4 miljarder kronor. Picadeli har en stark engagemangskultur där energi, mod och passion genomsyrar verksamheten vilket har bidragit till Picadelis snabba expansionstakt. Läs mer på www.picadeli.se

Arbetsbeskrivning

Till vår marknadsavdelning söker vi dig som tillsammans med vår Eventkoordinator vill vara med och stärka Picadelis varumärke i sommar! Picadelis eventturné äger rum i södra och mellersta Sverige med start omgående fram till slutet av augusti. Tjänsten är på 75-100% och en del övernattningar ingår. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara förberedelser, aktivt deltagande under event samt nedmontering av eventplats. Ditt uppdrag är att informera om Picadeli och få besökare intresserade av oss och vår eventaktivitet. I tjänsten ingår det även att arbeta med Picadelis ambassadörsarbete på sociala medier där kontakttagande är en stor del. Dokumentering samt uppföljning av gjorda eventaktiviteter är också delar av uppdraget.

Din profil

Som person är du är utåtriktad, ambitiös och har en god kommunikationsförmåga. Du har en hälsosam livsstil och är intresserad av mat. Att arbeta under tidspress, leverera inom tidsram samt följa uppsatt budget är något du känner dig trygg med. Är du en kommunikativ, självgående och driven lagspelare som ser lösningar tror vi att du kommer att trivas ypperligt i denna roll. Du har fyllt 18, har körkort och är flytande i svenska i tal och skrift. Bostadsort: Göteborg med omnejd.

Ansökan

Picadeli avböjer alla telefonsamtal och mail från rekryterare, annonsförsäljare eller andra som vill erbjuda sina tjänster i rekryteringsprocessen. Din ansökan behöver vara Picadeli tillhanda senast den 7 juli. Skicka din ansökan till ansokan@picadeli.se Märk ansökan med ”Eventresurs”. För frågor om tjänsten; maila HR administratör Julia Arvidsson på julia.arvidsson@picadeli.se.

 

Picadeli Lindholmen söker Restaurangbiträde!

Är du driven, serviceinriktad och har en stor portion social kompetens? Är du av övertygelsen att din erfarenhet och personlighet är värdefull i en redan framgångsrik organisation? Om du dessutom ger positiv energi till din omgivning samt har erfarenhet från restaurangbranschen kan du vara rätt person för Picadeli! Nu söker Picadeli ett restaurangbiträde som vill vara med och driva deras lunchrestaurang på Lindholmen i Göteborg. Tjänsten är på dagtid och på 75% med stor chans till ytterligare timmar.

Picadeli AB erbjuder ett salladsbuffékoncept med självplock där kunden själv komponerar ihop sin sallad. 2009 lanserade Picadeli sin första salladsbar med viljan att förändra människors lunchbeteende genom att erbjuda ett helt nytt sätt att köpa sallad. Idag är Picadeli ett snabbväxande internationellt bolag som är etablerade i mer än 1500 butiker över Europa. Picadeli ingår i koncern Greenfood med en omsättning på över 4 miljarder kronor. Picadeli har en stark engagemangskultur där energi, mod och passion genomsyrar verksamheten vilket har bidragit till Picadelis snabba expansionstakt. Läs mer på www.picadeli.se. Deras restaurang på Lindholmen bedriver deras koncept med en viss del varma tillbehör.  

Arbetsbeskrivning

Picadeli Lindholmen är en lunchrestaurang där kunden själv plockar till sig sin sallad. Du ingår i den dagliga driften vilket innebär att du fyller på produkter, tar betalt i kassan, beställer varor, öppnar och stänger restaurangen enligt uppsatta rutiner och hela tiden arbetar aktivt med att hålla salladsdisken så fräsch och tilltalande som möjligt. Du arbetar med egenkontrollprogram och du har alltid kundservice i centrum!

Din profil

Du brinner för service och har minst två års erfarenhet från restaurangbranschen samt gymnasieutbildning inom hotell och restaurang eller likvärdigt. Du har tidigare arbetat med egenkontrollprogram och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Du har en passion för mat och uppskattar eget ansvar där du arbetar självständigt med restaurangen och leder extrapersonal. Du har fyllt 18 år och är flytande i svenska både i tal och skrift. Picadeli lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är en person som passar in i deras härliga gäng.

Picadeli erbjuder dig

Ett spännande uppdrag i ett expansivt företag som innebär ett högt tempo och flexibla arbetsuppgifter där hög service ständigt står i centrum! Timlön efter gällande kollektivavtal. Dagtid måndag-fredag.

Ansökan

All kontakt med sälj-, annons- eller rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt. Intervjuer sker löpande. Din ansökan behöver vara Picadeli tillhanda senast den 17 juli. Skicka din ansökan till liza.weimen@picadeli.se Frågor om tjänsten går bra att maila till samma adress. Märk ansökan med ”Restaurang Lindholmen”.