Restaurang Picadeli Lindholmen

Vår lunchrestaurang Picadeli på Lindholmen byggdes för ett ändamål – att kunna erbjuda en god, varierande och näringsrik lunch.

Vi har 80 sittplatser inne i vår restauranglokal och 40 sittplatser utomhus, med andra ord har vi gott om plats för våra lunchkunder.

Du ska kunna komma hit och äta din sallad i lugn och ro. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med besöket.

Vill du kanske ta med dig salladen och äta på jobbet eller hemma kan du självklart ta take away.

 

Picadeli är speciellt

Våra kunder kan snabbt och lätt plocka sin egen sallad från vår stora salladsbuffé. Vi har ett stort utbud av olika grönsaker, baljväxter, böner, pasta, ägg, ost och mycket, mycket mer.

Här kan du variera din sallad i det oändliga och verkligen hitta din egen favorit! Du bestämmer själv hur mycket du vill äta och betalar din sallad efter vikt. Bröd och kaffe ingår till maten.

Du har även möjlighet att toppa din sallad med varma godsaker såsom lax, kyckling och vegetarisk alternativ.

Hos oss betalar man inte över kassa, utan vi har speciella betalstationer där du själv på ett enkelt och smidigt sätt betalar. Detta unika system har vi valt för att minska köerna och kunna hålla matberedningen absolut hygienisk. Vi tar enbart kortbetalning.

 

Evenemang

Vill du arrangera en fest, kalas, eller ha utställning i vår lokal?

Det är inga problem!  Vår lokal passar perfekt för fester och olika event. Ni väljer själva om vi ska hjälpa till med maten eller ej. Vi hjälper er att hitta den perfekta lösningen utifrån era önskemål.

Kontakta oss gärna för mer information.

 

Liza Weimen

0721-899359

031-516015

Liza.weimen@picadeli.se