SÅ HÄR GÖR DU EN PERFEKT SALLAD
Finns det verkligen ett sätt att göra en perfekt plocksallad på undrar du? Nej. Det finns nitton, förti, sjuttioelva triljoner – minst! Men, däremot finns det faktiskt några enkla knep som gör att du alltid lyckas med din sallad, oavsett vad du gillar. Följ punkterna så kommer du få en favoritmix varje gång.
De gyllene salladsknepen:
- Massa grönt – blad och grönsaker – ger en bra bas.
- Glöm inte proteinet. Kanske prova något veganskt eller lakto-vegetariskt?
- Mixa upp till sex ingredienser ungefär. Kan annars bli lite för mycket av det goda.
- Välj några ingredienser som smakar mycket och några lite mer neutrala. En vill ju kanske ha smakexplosion men inte smakkatastrof.
- Tänk på att mixa både mjukt och krispigt.
- D-R-E-S-S-I-N-G.
- Toppa med topping. Det säger sig självt!
Bonusknep: Det är ingen dum idé att prova addera lite frukt i din mix.