Hoppa till huvudinnehåll

FOODTECH PIONEERS

Vi är ett svenskt Foodtech bolag. Genom vår egentillverkade salladsbar - som vi kallar Arctic - kan vi erbjuda en komplett konceptlösning från digitala etiketter och planogram till smarta handenheter för skanning av kantiner. Arctic är optimerad för att säkerställa matsäkerheten med strikta hygienrutiner, avskärmningskåpor och avancerat kylsystem. Varje behållare med produkter har en QR-kod som gör den spårbar genom det intelligenta livsmedelssäkerhetssystemet – integrerad spårbarhet från jord till bord i en kontinuerlig kedja. 

Data om förbrukning, vilka produkter som fungerar bra på olika platser och väderprognoser är exempel på parametrar som används för att optimera sortimentet och beställa korrekta volymer genom att utnyttja maskininlärning (AI) och andra prediktiva algoritmer. Vi använder en kombination av innovativ hårdvara och mjukvara för att göra varje del av hanteringen av en salladsbar så enkel och effektiv som möjligt.

Arctic och vår digitala plattform

definierar en ny nivå av smarthet i detaljhandelskoncept (ja supersmart faktiskt). Med andra ord är Arctic optimerad för att för att säkerställa att kunder och konsumenter får en fräsch och god matupplevelse.

Det är "fast food de la future" för oss!

Arctic