Hoppa till huvudinnehåll

SALLADSBARENS VÅRNYHETER

SAY POTATO POTATO

KRÄMIG POTATISSALLAD

Längtar du efter något riktigt gott, krämigt och klassiskt? Härligt! Välj då denna goda fräscha potatissallad med picklad gurka. Fungerar perfekt tillsammans med heta och fylliga smaker. Och hey, vill du ha ett tips? Jaaa! Mixa den tillsammans med sallad, varmrökt lax och dina favoritgrönsaker? Mmm…

potatissallad

SALAD SUNRAYS

GUL MOROT

Dessa solstrålar av gul morot ger ett härligt tillskott i din salladsskål. Med sin soliga nyans och krispiga konsistens är det inte bara en salladsingrediens, det är också en iögonfallande delikatess. Denna söta morot ger en härlig färgkick till din sallad, vilket gör varje måltid till ett visuellt nöje. Sweet!

gulmorot

GOLDEN CRISPIES

KYCKLINGNUGGETS

Äntligen! En ny populär kyckling som många av oss känner till. Mixa med krämig caesarpasta, cocktailtomat och krämig salladsost och upplev en skattkammare av smaker.

kycklingnuggets

PEACE TO PESTO

PESTODRESSING

Vi lägger mycket kärlek på våra nyheter och här kommer ännu mer kärlek – amore! En klassisk dressing med smak av basilika, vitlök, ost och massa umami. Mixa denna pestodressing tillsammans med pestopasta, kyckling och grönsaker och du kommer bli kär.

pestodressing

SÄSONGSNYHETER ÄR OCKSÅ TILLBAKA MED VÅRENS SMAKER 👇

pestodressing
SOMRIG FRUKTSALLAD

FRUITYLICIOUS

SOMRIG FRUKTSALLAD

RÅKOSTSALLAD MANGO

MANGOMANIA SLAW

RÅKOSTSALLAD MANGO

NUDELSALLAD CITRUS & SESAM

NOODLEMOOD

NUDELSALLAD CITRUS & SESAM

KRISPIG ROSÉSALLAD

Radiculously crispy

KRISPIG ROSÉSALLAD

KRÄMIG CAESARPASTA

CÆSAR PLEASER

KRÄMIG CAESARPASTA